Vilkår for bruk

Læs venligst disse brugsbetingelser for Influencer Wiki Danmark (influencerwiki.dk). Vilkårene for brug af denne hjemmeside er som følger, ved at downloade, installere, få adgang til og-eller bruge denne hjemmeside accepterer du følgende vilkår og betingelser. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår og vores privatlivspolitik, kan du ikke bruge denne tjeneste. Vi kan også ændre vores servicevilkår til enhver tid uden varsel. Vi vil give en venlig påmindelse om, at vi har ændret vilkårene via meddelelse eller e-mail, men den bedste måde er at jævnligt kontrollere vores brugsbetingelser ofte for at sikre, at du stadig er enig med disse vilkår. Hvis du ikke accepterer de opdaterede betingelser, skal du slette din konto hos os og holde op med at bruge vores service. Din fortsatte brug af vores tjenester anerkender din accept af vores vilkår og betingelser, og privatlivspolitik.

Vores målgruppe

Hver enkelt person er tilladt én konto. Hvis du er mellem 13 og 18 år, skal du have dine forældres eller værgers tilladelse til at aktivere eller bruge din konto. Ved at bruge vores service bekræfter du også, at du ikke har været suspenderet eller fjernet under en anden brugerkonto. Vi kan nægte vores tjenester til enhver person eller enhed, vi vælger. Alle personer og konti skal overholde vores brugsbetingelser.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi indsamler oplysninger om dig. Du kan læse om de indsamlede oplysninger i vores privatlivspolitik.

Brugergenereret indhold

Applikationen og tjenesten giver brugerne mulighed for at udveksle data, informationer, billeder, tekst, kode, meddelelser mm., der ejes eller oprettes af vores brugere, der vil beholde ophavsret til ejeren, men ved at bruge vores service kan vi ændre, slette eller brug materialet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og reglerne i denne aftale. Ved at tilføje data i applikationen giver du os en royalty fri brugeraftale til at bruge, ændre, gennemgå eller scanne dit genererede indhold. Vores tjenester indeholder funktioner med hensyn til brug af websider, som giver dig mulighed for at gemme indhold som (men ikke begrænset til), billeder, video, tekst eller andre materialer kendt som "brugerindhold". Det er forstået, at dit brugerindhold kan være synligt for andre brugere, der bruger hjemmesiden. Du alene er ansvarlig for dit brugerindhold, og Influencer Wiki Danmark (influencerwiki.dk) er ikke ansvarlig for de data, du laver, præsenterer eller genererer. Vi forbeholder os ret til at ændre, gennemgå og scanne brugerindhold efter vores eget valg. Med royalty fri brugeraftalen kan vi bruge, reproducere, ændre, tilpasse, offentliggøre, oprette afledte værker, distribuere, udføre og vise sådant brugerindhold i forbindelse med tjenesterne.

Influencer Wiki Danmark (influencerwiki.dk) Websiden er ikke ansvarlig for rigtigheden af ​​de oplysninger, som brugerne har indsendt. Brugere er ikke begrænset i de oplysninger, de uploader, før de er relateret til influencer marketing og opdagelse. Vi kontrollerer ikke oplysningerne i de fleste tilfælde. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader som følge af brugen af ​​denne hjemmeside. Vi forbeholder os ret til at slette indhold eller brugere, hvis det bryder vores vilkår eller redigeringsguider. Desuden forbeholder vi os ret til at redigere, ændre eller ændre eventuelle uploadede oplysninger, hvis det kræves. Med din registrering og oplysning af information accepterer du, at Influencer Wiki Danmark (influencerwiki.dk) kan benytte sig af ​disse data til markedsføring og andre formål. Influencer jobannoncer kan ikke slettes. De vil inaktiveres efter ubestemt tid, men de vil være tilgængelige som inaktive annoncer.

Forbudte aktiviteter:

Vilkårene for brug af influencerwiki.dk, ved at bruge og tage adgang til denne hjemmeside,accepterer du følgende vilkår og betingelser. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, kan du ikke bruge influencerwiki.dk.

Du må ikke kopiere, reproducere, genudgive, videregive, downloade, transmittere, modificere, vise, reverse engineering, sælge eller deltage i ethvert salg af, leje, lease, låne, tildele, distribuere, licens, underlicensiere eller udnytte, helt eller delvist, influencerwiki.dk Indhold, medmindre du har skriftlig tilladelse til at gøre det.

Du har ikke tilladelse til at anvende mine-robotter eller data-ekstraktorer.

Du kan ikke bruge Influencer Wiki Danmark på ulovlig vis.

Du accepterer at du ikke ændrer eller modificerer vores side eller system, eller enhver del af influencerwiki.dk.